Köpenhamn i helgen!

Jaaaa, jag e så glad!!! Har varit i Köpenhamn förut med familjen, men nu blir det ju lite annorlunda. Så himla kul ska det bli! Vi ska klubba, shoppa, äta, mysa… Ja, ni fattar. Tydligen är Köpenhamn en superbra cykelstad, så det kanske blir att hyra cykel nån dag också. Vi har liksom inte planerat så mycket utan vill mest bara chilla och ha kul.

Going clubbing

Vi ska bo ganska nära city i alla fall, så det funkar nog att gå överallt. Eller ja, det måste det göra för jag tänker inte slösa pengar på taxi. Dom kan jag ha bättre nytta av! Vi tänkte testa ett ställe som heter Vega som tydligen har en massa spelningar och så. Det bästa är att det är öppet för alla åldrar. Sen vill jag gärna testa en klubb/bar som heter Jolene, för jag har hört att det är riktigt skön stämning där och att deras DJ kan hålla på hur sent som helst. I’m hoping!

Going shopping

Sen blir det såklart shopping och kanske nån öl eller fika i Nørrebro. Det ska va det ”hippa” området nuförtiden plus att Prag Secondhand ligger där. Dit måste jag bara gå för att kolla in lite vintageprylar och annat kul. Sen läste jag nånstans att världens enda Thai restaurang med en stjärna i Michelinguiden ligger där. Hur coolt är inte det! Ja, och sen får vi väl se vad vi kommer överens om. Det var nån som ville till ett stort shoppingcenter för att är det största som finns i Skandinavien. Fields eller nåt hette det men jag vet inte om det ligger i city eller inte. Inte som typ Strøget i alla fall, det ligger ju mitt i smeten. Visste ni förresten att det är Europas längsta gågata? Och kolla här – Prada, Gucci, Mulberry och Vuitton finns där! Inte för att jag har råd, men man kan ju titta. Och drömma… Hoppas nu bara att vädret blir okej, ösregn eller snö vill vi inte ha. Och att pengarna räcker. Sen måste jag säga att man kan hitta riktigt sjysst boende, typ hotell och vandrarhem och så, ganska billigt faktiskt. Även om det står budgethotell när man bokar ser det jättefint ut, ganska modernt och rent och så. Och frukost ingår, det måste man ju ha när man ändå bor på hotell. Finns det nåt bättre än en god hotellfrukost? Nä, jag tror inte det. Åh, jag längtar!